We teach the science of driving!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home

 

Over TSM Rijtrainingen

 

Rijlessen Rijbewijs B

 

Rijvaardigheids Trainingen

 

Off Road Trainingen

 

Off Road Adventures

 

Land Rovers Te Huur

 

Expert Drivers

 

Onze Auto's

 

Links

 

Contact

 

 

 

 

 

 

 

Rijlessen Rijbewijs B

 

Meer dan 20 jaar ervaring met trainingen op het gebied van rijvaardigheid lijkt ons een uitstekende basis om ook opleidingen voor rijbewijs B te verzorgen. Vanaf begin 2010 is de rijopleiding B dan ook toegevoegd aan ons pakket rijopleidingen.

 

Onze filosofie voor deze opleiding wijkt duidelijk af van de meeste traditionele autorijscholen. Onze eerste en belangrijkste doelstelling is om je op te leiden tot een uitstekende, bekwame en bovenal veilige weggebruiker. Daarvoor moet je natuurlijk ook het rijbewijs behalen. En wij verzorgen je opleiding. Op een manier dat je zal ervaren dat autorijden boven alles vooral leuk is.

 

Het zal duidelijk zijn dat wij, naast de benodigde kennis en vaardigheden die je moet beheersen voor het rijbewijs B, je in deze opleiding ook al laten kennismaken met bijzondere vaardigheden zoals noodstops, uitwijkmanoevres al of niet in de berm en andere, praktische kennis.

 

 

De lessen worden gegeven in een stoere, veilige en comfortabele Volvo XC70.

 

Als je overweegt te gaan leren autorijden, neem dan in ieder geval contact met ons op voor een gratis proefles en intake gesprek. Dan zien we beiden wat we kunnen verwachten.   

 

Voor informatie over lessen, pakketten, spoedopleidingen en tarieven, even contact met ons opnemen. Wij kunnen alles verzorgen wat nodig is om je rijbewijs te behalen.

 

We teach the science of driving!

 

info@tsmrijtrainingen.nl       tel. 06-41971102  2014